Πατρινό Καρναβάλι;
Πάτρα ή Ναύπακτος;

Θέλετε να Δείτε το Πατρινό Καρναβάλι; Μάθετε Γιατί Σας Συμφέρει να Διαμείνετε στη Ναύπακτο Αντί για την Πάτρα!

• Σε 15 λεπτά βρίσκεστε στο κέντρο της Πάτρας.

Η τοποθεσία μας αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση του Πατρινού Καρναβαλιού, καθώς βρισκόμαστε μόλις 15 λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης.

• Αποφεύγετε συνωστισμό και αυξημένη οδική κίνηση.

Τα καταλύματα μας στη Ναύπακτο, σας προσφέρουν μια ήσυχη και ξεκούραστη διαμονή, αποφεύγοντας τον συνωστισμό και την αυξημένη οδική κίνηση της Πάτρας.

• Διαμένετε μπροστά στη θάλασσα σε καταλύματα με εξαίσια θέα.

Απολαύστε τη μαγευτική θέα της θάλασσας από τα Epipleon Luxury Suites, που βρίσκονται μόλις πέντε λεπτά από την ιστορική Ναύπακτο με τα πλούσια αξιοθέατά της. Η επιλογή της Ναυπάκτου ως τοποθεσίας διαμονής σας παρέχει όχι μόνο γρήγορη πρόσβαση στο καρναβάλι αλλά και τη δυνατότητα να απολαύσετε την ηρεμία και την ομορφιά της παράκτιας περιοχής.

• Τιμή δωματίου σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τα καταλύματα στην Πάτρα.

Απολαύστε πολυτέλεια δίπλα στο κύμα, σε τιμές που δεν θα βρείτε συχνά στα καταλύματα της Πάτρας.

• Θα φάτε σωστότερο φαγητό και σε χαμηλότερες τιμές.

Εξερευνήστε τη γαστρονομική ποικιλία της Ναυπάκτου, όπου η τοπική κουζίνα προσφέρει υψηλής ποιότητας φαγητό σε προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντας μια οικονομική αλλά εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία.

• Στο ενετικό λιμάνι και στις παραλίες της Ναυπάκτου, θα απολαύσετε σε φυσιολογικές τιμές, χωρίς "αποκριάτικο καπέλο", Τσίπουρο - Ούζο - Καφέ - Ποτό.

Απολαύστε τον καφέ σας στο Ενετικό λιμάνι και στις παραλίες της Ναυπάκτου, χωρίς τις υπερβολικές τιμές που συνήθως συναντάμε στο καρναβάλι της Πάτρας. Απολαύστε τα αγαπημένα ποτά σας σε φυσιολογικές τιμές, αφού η διασκέδαση στη Ναύπακτο προσφέρει αυθεντική απόλαυση χωρίς υπερβολικό κόστος.

Βρίσκεστε στο καρναβάλι της Πάτρας σε μόλις 15 λεπτά.

Η ταχεία πρόσβαση προς το κέντρο της Πάτρας εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε την παραμικρή στιγμή του Πατρινού Καρναβαλιού.

Μετά την λήξη του Πατρινού καρναβαλιού, ξεκινά το τοπικό Καρναβάλι της Ναυπάκτου.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα συνεχίζεται την Κυριακή στο τοπικό Καρναβάλι στη Ναύπακτο, προσφέροντας μια παράταση της καρναβαλικής εμπειρίας μετά το Πατρινό Καρναβάλι. 

Κάντε Κράτηση
Τώρα!

Καλέστε: 698-593-7865
Για απολαυστικές ημέρες και νύχτες στον Πλατανίτη Ναυπάκτου, κάντε τώρα την κράτηση για την διαμονή σας, σε ένα από τα παραθαλάσσια στούντιο διαμερίσματα!
Book Now
crossmenu